OstroVit - Omega 3 Extreme 90 capsules
search

OstroVit - Omega 3 Extreme 90 capsules

OMEGA 3 EXTREME maščobne kisline

Prehransko dopolnilo

ŠTEVILO ODMERKOV: 90

SOFTGEL kapsule

17,99 €
Z DDV
Količina :
Na zalogi

OMEGA 3 EXTREME maščobne kisline

Prehransko dopolnilo

ŠTEVILO ODMERKOV: 90

SOFTGEL kapsule

  Vaši podatki

so varni!

  Brezplačna dostava

nad 60€!

  Top izbira

in kvaliteta!

18383.webp


OstroVit Omega 3 Extreme 90 kapsul je prehransko dopolnilo, ki telesu zagotovi do 1000 mg ribjega olja v eni porciji izdelka. Hkrati je pripravek vir pomembnih količin dragocenih nenasičenih maščobnih kislin, kot sta eikozapentaenojska kislina (EPA) in dokozaheksaenojska kislina (DHA). OstroVit Omega 3 Extreme 90 kapsul je izdelek, ki je na voljo v obliki mehkih želatinskih kapsul, ki jih je enostavno pogoltniti in zadostuje za do 3 mesece rednega uživanja.


Omega-3 maščobne kisline so esencialne večkrat nenasičene maščobne kisline, vključno z eikozapentaenojsko kislino (EPA) in dokozaheksaenojsko kislino (DHA). Naravno se pojavljajo v živilih, kot so mastne morske ribe, morski sadeži in kaviar.

Zaradi uživanja velikih količin visoko predelane hrane v človeškem telesu vse bolj prevladujejo nasičene maščobne kisline namesto nenasičenih oblik spojine. Tako omega-3 kisline veljajo za ene najbolj pomanjkljivih maščob v prehrani človeka. Ker nadomeščanje nasičenih maščob z nenasičenimi pomaga vzdrževati normalno raven holesterola v krvi [enkrat in večkrat nenasičene maščobne kisline so nenasičene maščobe], je vredno paziti na ustrezno razmerje zaužitih maščob in povečati preskrbo z esencialnimi nenasičenimi maščobnimi kislinami, vključno z omega-3. kisline v dnevni prehrani.


GLAVNE ZNAČILNOSTI:

  • Tako eikozapentaenojska kislina (EPA) kot dokozaheksaenojska kislina (DHA) prispevata k pravilnemu delovanju srca.
  • Kislini DHA in EPA pomagata vzdrževati normalen krvni tlak in pomagata vzdrževati tudi normalno raven trigliceridov v krvi.
  • Dokozaheksaenojska kislina (DHA) prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja možganov.
  • Dokozaheksaenojska kislina (DHA) prispeva k ohranjanju normalnega vida.

Uporaba: Zaužijte 1 odmerek (1 kapsula) dnevno, najbolje po obroku. Pijte zadostne količine vode.

Pri ženskah, ki načrtujejo nosečnost, so noseče in dojijo, se je treba posvetovati z zdravnikom, da izbere ustrezno raven maščobnih kislin. Med drugim je odvisno od načina življenja in prehrane.


Hranilna vrednost na 1 porcijo (1 kapsulo):

Aktivne sestavine Na Porcijo

Ribje olje

1000 mg

- od tega eikozapentaenojska kislina EPA

500 mg

- od tega dokozaheksaenojska kislina DHA

250 mg


Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ostrovit – OMEGA 3 EXTREME (90 KAPS.) | 500 EPA/250 DHA  -  Prehransko dopolnilo. 

Neto količina: 90 kaps

Hranilna vrednost na odmerek (1 kaps): Ribje olje: 1000 mg, vključno z eikozapentaenojsko kislino (EPA) : 500mg, vključno z dokozaheksaenojsko kislino (DHA): 250 mg. Uporaba: zaužijte 1 odmerek (1 kapsulo) dnevno. Sestavine: Ribje olje, sestava kapsule (želatina, vlažilec: glicerol; prečiščena voda). Alergeni: izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), pšenico, jajca, zeleno, gorčico, rake. Opozorilo: Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.Izdelek hranite izven dosega otrok.Izdelek po uporabi zaprite in hranite v suhem in hladnem prostoru. Proizvajalec: Ostrovit - Fitness Trading, Al.Wojska Polskiego 71, 18-300 Zambrow - Polska. Distributer: Herkul,trgovina s športno prehrano, Jure Potočnik s.p.,  Ulica Kneza Koclja 11, Maribor 2000. Rok Uporabe: Uporabno najmajn do konca datuma odtisnjenega na original embalaži.

Komentarji (0)