• Nov
OstroVit - Turmeric + Black Pepper + Ginger VEGE 90 capsules
search

OstroVit - Turmeric + Black Pepper + Ginger VEGE 90 capsules

Prehransko dopolnilo 

Kurkumin + Črni poper + Ingver

ŠTEVILO ODMERKOV: 90 

pills (2).png KAPSULE

VEGANSKO

15,99 €
Z DDV
Količina :
Na zalogi

Prehransko dopolnilo 

Kurkumin + Črni poper + Ingver

ŠTEVILO ODMERKOV: 90 

pills (2).png KAPSULE

VEGANSKO

  Vaši podatki

so varni!

  Brezplačna dostava

nad 60€!

  Top izbira

in kvaliteta!

16709.jpg


OstroVit Curcumin + Black Pepper + Ginger VEGE je prehransko dopolnilo, ki je vir treh rastlinskih izvlečkov. Je pripravek, ki je na voljo v obliki kapsul, ki jih je enostavno pogoltniti, ustvarjen za ljudi, ki želijo svojo dnevno prehrano dopolniti z dragocenimi spojinami.


Izvleček korenike kurkume - izvleček pridobljen iz korenike gomolja, ki se odlikuje po izrazitem okusu in aromi ter rumeno-oranžni barvi. Je dragocen vir učinkovin, med katerimi so najpomembnejši kurkuminoidi, katerih vsebnost je standardizirana z rastlinskim izvlečkom, uporabljenim v OstroVitu.

--

Izvleček plodov črnega popra - izvleček plodov rastline iz družine poprovk, ki je standardiziran na 95% piperina, to je vsebnosti organske kemične spojine, ki je alkaloid, ki se nahaja v vrhnji plasti plodov črnega popra.

--

Izvleček korenine ingverja - izvleček korenine trajnice iz družine ingverjevk. V pripravku OstroVit je izvleček standardiziran na 5 % gingerolov, to je vsebnosti kemičnih spojin, ki jih uvrščamo med polifenole.

--

Rastlinski izvlečki, uporabljeni v OstroVit-u, so standardizirani po vsebnosti aktivnih snovi, kar pozitivno vpliva na kakovost prehranskega dopolnila in poleg tega zagotavlja visoko zalogo dragocenih spojin v vsaki porciji izdelka.


GLAVNE ZNAČILNOSTI:

  • Vir rastlinskih izvlečkov - Ena porcija prehranskega dopolnila telesu zagotovi 300 mg izvlečka korenike kurkume, standardiziranega na 95 % kurkuminoidov, 100 mg izvlečka korenine ingverja, standardiziranega na 5 % gingerolov in 2,1 mg izvlečka sadja črnega popra, standardiziranega na 95 %. piperin.
  • 1 porcija = 1 kapsula .
  • Učinkovitost - Pakiranje izdelka vsebuje 90 porcij pripravka, kar zadošča za tri mesece rednega prehranjevanja.
  • Priročna oblika - pripravek v obliki kapsul, ki jih je enostavno pogoltniti, zagotavlja nemoteno oskrbo s prehranskim dopolnilom.

Hranilna vrednost:

Aktivne sestavine 1 porcija (1 tableta)
Izvleček korenike kurkume

300 mg

- v tem kurkuminoidi (95%)

285 mg

Izvleček korenine ingverja

100 mg

- v tem gingeroli (5%)

5 mg

Ekstrakt sadja črnega popra

2,1 mg

- od tega piperin (95%)

2 mgHranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ostrovit – KURKUMA + ČRNI POPER + INGVER (90 KAPSUL)  -  Prehransko dopolnilo. 

Neto količina: 90 cap

Neto teža: 44g

Hranilna vrednost na odmerek (1 kapsula): Izvleček kurkume: 300 mg - od tega kurkuminoidi (95 %) 285 mg, Izvleček korenine ingverja: 100 mg - od tega gingeroli (5 %): 5 mg, Izvleček črnega popra: 10.55 mg - od tega piperin (95%): 10 mg. Uporaba: vzemite 1 odmerek (1 kapsulo) na dan. Izdelek je namenjen odraslim. Sestavine: Izvleček korenike kurkume (Curcuma longa L.), standardiziran na 95 % kurkuminoidov, izvleček korenine ingverja (Zingiber officinale Rosc.), standardiziran na 5 % gingerolov, sredstvo za povečanje prostornine: hidroksipropil metilceluloza; sredstvo proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; izvleček plodov črnega popra (Piper nigrum L.) standardiziran 95% piperin. Alergeni: Izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), sojo, arašide, druge oreščke, sezamovo seme, žita, ki vsebujejo gluten, jajca, rake, ribe. Opozorilo: Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.Izdelek hranite izven dosega otrok.Izdelek po uporabi zaprite in hranite v suhem in hladnem prostoru. Proizvajalec: Ostrovit - Fitness Trading, Al.Wojska Polskiego 71, 18-300 Zambrow - Polska. Distributer: Herkul,trgovina s športno prehrano, Jure Potočnik s.p.,  Ulica Kneza Koclja 11, Maribor 2000. Rok Uporabe: Uporabno najmajn do konca datuma odtisnjenega na original embalaži.

Komentarji (0)